Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


All Audio replaced with Loud Static in version 15.1

Explorer ,
Apr 23, 2021 Apr 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

If anyone has run across the random gigantic audio static created in a sequence.  The key to resolving this is to downgrade back to version 15.0.  We've had three different editors within a week encounter this.  Editing is fine and dandy and then one day, you open your project and beholllllld....static has been introduced into every audio clip within one or all sequences.  You'll check the source file and it's nice and clean and you'll try dumping prefs, or creating new project and pasting the troubled sequence in it but don't bother....just downgrade.  

Maybe 15.2.1 will fix it?????

TOPICS
Audio, Editing, Error or problem

Views

94

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jun 25, 2021 Jun 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi bclarkified,

 

We're sorry about the poor experience. We're working on a similar issue that has been addressed in one of our Beta builds. You may install the latest Beta build from the Creative Cloud Desktop app to check if it's working properly. Please refer to this link to know more about Creative Cloud Beta.

 

Thanks,
Sumeet

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines