Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Anyone know why my clips are glitching green?

New Here ,
Sep 08, 2021 Sep 08, 2021

Copy link to clipboard

Copied

image.png

TOPICS
Error or problem, Hardware or GPU

Views

22

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Sep 08, 2021 Sep 08, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Are your clips in the h.264 or h.265 then deselect the option of Enable Hardware Accelerated decoding by going  to > Preferences > Media > Enable Hardware Accelerated decoding 

 

if the above does not resolve your issues then try the following - 

 

  • Go to File > Project settings > General > Video Rendering & PlayBack > Change to mercury playback engine Software only.


Vishu Aggarwal
Adobe Certified Instructor, Professional and Expert

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Sep 08, 2021 Sep 08, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Mac or PC? if PC, do you have the latest (Studio, not GameReady) drivers installed for your GPU?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines