Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


bad argument bind in CEP PproPanel just after installation

Participant ,
Jun 04, 2021 Jun 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Dear PPro fellows,

I've just copied Ppro panel from github and changed the registry in Adobe\CSXS.9

The panel started to show up but with Run Script error "Bad Argument Bind". I have a PPro 13.1.3. Also

In the panel contains the message: Proxies enabled for project: false

 

Has somebody encountered a similar problem with the first start of CEP PPropanel?

How to cure it?

 

Yaroslav.

TOPICS
SDK, User interface or workspaces

Views

272

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Employee , Jun 04, 2021 Jun 04, 2021
The panel is attempting to bind a response function, to a message that doesn't exist yet in 13.x. Why are you using an obsolete version of PPro? 

Likes

Translate

Translate
Participant ,
Jun 04, 2021 Jun 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Also, I noticed that despte the issue the panel seems to be quite functional.

By the way, it has the import files option. Does anybody know if it is capable of importing image sequence ()?

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Participant ,
Jun 04, 2021 Jun 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

For the last question I seems to have found the correct thread:

 

https://community.adobe.com/t5/premiere-pro/importing-images-as-a-sequence-in-adobe-premiere-pro-usi...

 

But still, the "bad argument bind persists" in Ppro panel.

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jun 04, 2021 Jun 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

The panel is attempting to bind a response function, to a message that doesn't exist yet in 13.x.

 

Why are you using an obsolete version of PPro? 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Participant ,
Jun 04, 2021 Jun 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I see, thanks! 

The reason for usage of such an ancient version is that my institute inherited it from classical era )

The simplest test panels  now  work! 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines