Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Blurry Video After exporting

New Here ,
Nov 17, 2021 Nov 17, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hello guys, 

 

My sources are all 1920 x 1080 sizes but my sequence is 1350 x 1080 and exporting in this size but kept exporting with blurry.. 

I don't know why this happens although I export in smaller size than the original. 

 

Please help me 😞 

 

Screenshot 2021-11-17 at 13.19.43.png

Screenshot 2021-11-17 at 13.22.46.png

 

TOPICS
Export

Views

41

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Nov 17, 2021 Nov 17, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Your sequence width has been changed to 1350 somehow. Go to Sequnene > Sequence Settings and change the Width back to 1920.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 17, 2021 Nov 17, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I made to 1350 x 1080 at first before I worked because I'd like to have the final video in that size.

That is the problem?? 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 17, 2021 Nov 17, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I'm actually having this problem too now and certain footage is pixelated. It's frustrating. I downloaded an older version of premiere and did a quick test export and the video is fine. You can't media browse into a newer version of premiere so now I'm kinda stuck. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 17, 2021 Nov 17, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Yes.. This is happening without a certain reason... 

I don't think this caused by any format/ sequence issue though. 

I just tried the title in black and then reliseazed there is no blurr on it but still problem when I changed in red colour. 

 

Screenshot 2021-11-17 at 14.59.31.png

This is so weird... ;;; 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Nov 17, 2021 Nov 17, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Try a higher bit rate.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Nov 17, 2021 Nov 17, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Have you tried checking the Max Render Quality option? The way you're doing this might be causing Pr to do some scaling of the image.

 

Neil

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines