• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

Bug sur l'éditeur de boutons sur la version 23.2

Community Beginner ,
Mar 15, 2023 Mar 15, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Sur la version Première Pro 23.2, si vous voulez installer de nouveau boutons avec l'éditeur de bouton, vous pourrez le faire, mais ils ne seront pas enregistrés à la fermeture du logiciel. A l'ouverture du logiciel les nouveau boutons installés auront disparu. Sur la version 23.1 vous n'aurez aucun problème, je l'ai testé plusieurs fois, je pense qu'il s'agi d'un bug. Ma configuration :

- Windows 11 pro

- carte mère Asrock pg Velocita z690

- processeur Intel I9 12900 KF

- ram DDR5 64 GO

- carte graphique Nvidia RTX 4080 FE

- stockage M2 NVMe et SSD

Views

349

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Pinned Reply

Adobe Employee , Apr 05, 2024 Apr 05, 2024

Hello @alexb71427961,

Thanks for the message. It’s been a long time since you filed this bug, and I apologize for the lack of a response. Are you still having this issue? If so, the team will need more information from you to reproduce the bug. Can you provide the information required here? How do I write a bug report?

 

I'll move your post to the Discussions board while we await your information.

 

Thanks,


Kevin

Votes

Translate

Translate
Community Expert ,
Mar 15, 2023 Mar 15, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Known issue. Have to wait for update.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Apr 05, 2024 Apr 05, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hello @alexb71427961,

Thanks for the message. It’s been a long time since you filed this bug, and I apologize for the lack of a response. Are you still having this issue? If so, the team will need more information from you to reproduce the bug. Can you provide the information required here? How do I write a bug report?

 

I'll move your post to the Discussions board while we await your information.

 

Thanks,


Kevin

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines