Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Cameras showing as black in edited Multicam sequence

New Here ,
Oct 22, 2021 Oct 22, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi

 

I have edited a 4 camera shoot with multicam in Premiere.

 

All went fine and then randomly, one camera is not showing in the timeline of the edited multicam project. All those shots are showing as black screen - literally not there.

 

Check the multicam timeline and all 4 cameras are on and visible.

 

Has anyone else seen this occurrence?

 

It happened again yesterday but with 3 cameras not showing up.

 

I have had it happen in the past on multicam edits as well.

 

The workaround I found was to shut down Premiere and restart which isn't ideal.

 

TIA

TOPICS
Editing, Error or problem

Views

55

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Oct 22, 2021 Oct 22, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Try this. Select the clip, right click, select Enable to unenable the clip and then re-enable it. That's work for me in the past.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines