Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Can't replace clip and keep trim/speed setting

New Here ,
Nov 16, 2021 Nov 16, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi, I am new to Adobe Premiere. 

 

I am creating a video where I have two videos side by side. The input material is two different walkthrough-videos of an architectural model, with the same camera path and same settings, just different buildings.

 

I have tweaked the first clip (left) with speed adjustments and trims, and I have duplicated it so that I can replace it with my other film. However, the replacement keeps the speed adjustments, but does not trim correctly (instead the replaced video starts from the beginning)

 

Any idea of how to solve this? (the duplicated clip that lacks the trim setting is marked in red)


Skärmbild 2021-11-16 124349.png

TOPICS
Editing, Effects and Titles, How to

Views

12

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Nov 16, 2021 Nov 16, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Have you tried to replace for Source Monitor match frame?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines