Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Can't see the video clip when moving it on the timeline (video attached)

New Here ,
May 16, 2021 May 16, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi all!

 

So I'm having an issue where I can't see the video clips moving when I move it on the timeline. I simply can't edit like this and is delaying the project significantly. I have already tried putting the sequence in a new project and resetting my preferences. Any ideas?

 

Thank you in advance!

TOPICS
Editing, User interface or workspaces

Views

518

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Community Professional , May 16, 2021 May 16, 2021
If you have nested clips delete the audio. See how that goes.

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
May 16, 2021 May 16, 2021

Copy link to clipboard

Copied

If you have nested clips delete the audio.

See how that goes.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 16, 2021 May 16, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Omg why on earth did that work!?!?!? Thank you 🙂

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
May 16, 2021 May 16, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Had the same issues. Took me a day to figure this out:

Guessing this is a real bug. Did not file a bug report yet. Need to see if this has been reported earlier.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 07, 2021 Jun 07, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

I am pretty new to Premiere and I had the same problem. It seems to have worked with 2 nested audio sequences in Audio 1 for a while, but then seemingly out of nowhere started. Maybe after I added two more audio layers (Audio2 and Audio3). Getting rid of the nested sequence in Audio 1 helped, but I have nested the audio for a reason... so that I can apply all the audio effects just once and not on all the seperate cuts. Have you found a workaround maybe?
Thanks!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 27, 2021 Jun 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Turn off Show Audio Waveform.

Or export all audio to a wave and put that on the timeline, then add the effects.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines