• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Cannot see changes made to Lumetri Color in the Program Monitor

New Here ,
Mar 02, 2023 Mar 02, 2023

Copy link to clipboard

Copied

No preview of the effects on the timeline in the rendering can be seen but not in the preview

(Note: Subject edited my moderator)

TOPICS
Editing

Views

498

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 06, 2023 Mar 06, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hey Daniel,

Sorry for the issue. Could you share more information with us? What effects are you using? Do you see the source file preview, not the effects, or is the preview entirely blank? Please share your Premiere Pro version and system specifications (OS, OS version, CPU, GPU, RAM). 

 

Thanks,

Ishan

 

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Apr 27, 2023 Apr 27, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Most common error is having the FX mute button turned on.

global fx mute.png

If you reinstalled, the FX button will have gone but could still on. Use the button editor to make it acceptable.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 18, 2023 Apr 18, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hello.
Unfortunately, I did a fresh install of the system and a fresh install of the Adobe suite.
I still don't have a preview of the effects timeline, even those built into the AP.
When I go to the export tab, I see the changes, but I don't see them in the Edit tab

danielk65426701_0-1681801662668.pngdanielk65426701_1-1681801691356.pngdanielk65426701_2-1681801728342.png

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Apr 27, 2023 Apr 27, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Could you try clearing your media cache and resetting your preferences and let us know if that helps? 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines