• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Does not function properly after importing 2 videos

New Here ,
Nov 16, 2022 Nov 16, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

The program works fine when I am just working with 1 video. Lots of issues starts when I import a 2nd. Actions are not displayed even if done (deleting), can't drop down the effects bar, doesn't display cut/cursor when selected, etc.. It is very fustrating, has this happened to anyone else?

TOPICS
Editing , Import , Performance

Views

317

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 16, 2022 Nov 16, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I have already tried to re-install and I have tried using different files including the samples included in the program.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Nov 16, 2022 Nov 16, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Delete the Media Cache and Media Cache files:
https://community.adobe.com/t5/premiere-pro/faq-how-to-clear-your-media-cache-in-30-seconds-in-premi...

If that doesn't work, try resetting the preferences:
https://community.adobe.com/t5/premiere-pro/faq-how-to-reset-trash-preferences-in-premiere-pro/td-p/...

If that doesn't work, try resetting the Workspaces:
Reset a workspace
Reset the current workspace to return to its original, saved layout of panels.
1. Do one of the following:
• Click the Workspace menu icon and select Reset to Saved Layout.
• Choose Window > Workspace > Reset to Saved Layout.
from here:
https://helpx.adobe.com/premiere-pro/using/workspaces.html

If that doesn't work, try Preferences > Audio Hardware and set Input to None.

If that doesn’t work, try updating or rolling back your graphics driver directly from the video card manufacturer’s site. If NVIDIA, do a clean installation of the latest Studio Driver (NOT the Game Driver)

If that doesn't work, try creating a new project and import the old one into it.

Also, please help us help you:
https://community.adobe.com/t5/premiere-pro/faq-what-information-should-i-provide-when-asking-a-ques...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines