• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Effects not working as they should (Transitions)

Community Beginner ,
Aug 15, 2022 Aug 15, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I have some presets I'm using for a smoother object transition onto the screen - a slide on transition, and a slide off transition. Unfortunately for some reason, the left-hand side objects WILL NOT work with both transitions... Even though they are both enabled, it just won't work! The righthand side objects work perfectly as they should and so I just can't see a reason why this is happening only to the left objects.

 

In the video you'll see the top left object is smooth in, but fails on the out. Whereas the lower left objects all are smooth out, but fail on the in. And yet, the right objects all work perfectly!

 

I have been trying to fix this since 8am this morning and have lost the plot! Any help would be greatly appreciated 🙂

TOPICS
Effects and Titles , How to

Views

29

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Aug 15, 2022 Aug 15, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Dont try to fix just delete and start over.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines