every time I add transition make the playback very lag

New Here ,
Feb 23, 2022 Feb 23, 2022

Copy link to clipboard

Copied

every time I add transition(e.g. cross dissolve) make the playback very lag

 

i9-10900kf

3080rtx

64gb ram

TOPICS
Performance

Views

43

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Feb 23, 2022 Feb 23, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi there!

Thanks for providing the system details. Have you already tried resetting preferences and deleting cache files?

Could you check if there's an update available for your GPU?

 

Let us know.

Kartika

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Feb 23, 2022 Feb 23, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Are you editing from a local drive or a network drive?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Feb 23, 2022 Feb 23, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Dear 李桃花,

Sorry! We need to know more about your media (run it through MediaInfo, if you don't mind) and your Sequence Settings. Can we get a screenshot?

 

Thanks,
Kevin

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines