Export issues with H.264 not wanting to play in Quicktime

New Here ,
Feb 09, 2022 Feb 09, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I have a 40 minute podcast video that I am having issues being able to play/upload after export. I have tried H.264 with YouTube 1080HD settings, Quicktime with Adobe 4k settings, and H.264 with MatchBitrate settings and none of them seem to work. I have cut multiple short videos from the same project with H.264/MatchBitrate with no issues. I did notice the end file was only 330Mb which seems small because I shot this in 4k. Quite frankly I am at a loss and have no idea where to go from here. Any help would be appreciated. 

TOPICS
Error or problem , Export , How to

Views

37

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 09, 2022 Feb 09, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Just to add onto this, after reading some other posts I just tried to re-import the video into Premiere Pro and it told me it is an unsupported compression type.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Feb 09, 2022 Feb 09, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Filesize = bitrate x length.

 

Post screenshot export settings with left tab to output with image.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines