Export stuck at 29% (during encoding)

New Here ,
Apr 28, 2022 Apr 28, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I'm exporting a 2hr podcast video with the following layers:

  1. Zoom recording A (this is zoom recording video where i've cropped video to first person video box) thisis just so i can move the individual boxes around 
  2. zoom recording 2 (cropped video from same recording file for person 2)
  3. second camera footage for person 1 (not full, cut at various places)
  4. static picture of my channel logo
  5. static outline around whole screen (basic rectangle with a mask in the middle inverted)

Now since this morning i've tried to export it about 5 times and it ALWAYS gets stuck at 29%. 

 

Not sure what I can do. I'm using a M1 mac mini with 16gb ram, latest premier pro (updated a few days ago so 2022 one i think)

TOPICS
Export , Freeze or hang

Views

73

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 28, 2022 Apr 28, 2022

Copy link to clipboard

Copied

No error message?

Export with AME, open preview and watch where is gets stuck. Might need to fix the timeline in that spot.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 28, 2022 Apr 28, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I'm new to this, what's AME? 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 28, 2022 Apr 28, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Adobe Media Encoder.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 28, 2022 Apr 28, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I used Adobe Media Encoder and it worked! Is there any reason why that was? That it doesnt work when i export normally but works when i use AME?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 28, 2022 Apr 28, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Make sure it is version 22.3.1

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 28, 2022 Apr 28, 2022

Copy link to clipboard

Copied

ok it was 22.3.0, versioning it up right now

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines