Flickering Red Frames in Premiere Pro with DNG files ( never solved )

New Here ,
Nov 22, 2021 Nov 22, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

 

I've been searching for any solution to fix this problem. Unfortunately, all the solutions didn't work for me.

 

I filmed with Ursa BlackMagic mini. Some of the clips are flickering with red frames ( 1 frame is the original clip, and the other is red until the end of the clip).

I've installed the latest version of PrPro, and it's up to date.

I've also tried to open the clip in Ae, but when I export the file, the clip will be so fast ( almost 200 %  faster).

As I mentioned all the solutions that I found in Adobe community pages I've tried, no one has solved this problem. 

 

I forgot to say that my PC is:

 

AMD Ryzen 9 5950X 16-Core Processor

AMD Radeon RX 6800 XT

64 GB Ram

 

It would be much appreciated if I got the right answer for this issue. 

TOPICS
Bug, How to

Views

58

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Nov 22, 2021 Nov 22, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I've moved this from the Using the Community forum (which is the forum for issues using the forums) to the PrPro forum so that proper help can be offered.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 22, 2021 Nov 22, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Adobe Premiere Pro 2021_2021.11.22-21.10_1_1.gif

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 22, 2021 Nov 22, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Could you share a short piece of footage so we can take a look.
I get a similar issue when the Adobe packages can't understand variable frame rate footage.
Cheers.

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 23, 2021 Nov 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I added a screenshot above.

Thanks

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines