Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Fujifilm XT3 Color in Premiere Pro & After Effects

Explorer ,
Nov 12, 2021 Nov 12, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hello all, am having an issue with artifacting and red/green with my fujifilm footage in Premiere Pro & After Effects.

 

I have been editing using a combination of Premiere Pro and AE (some of the footage has been edited & altered in AE) and am in picture lock and starting my color grade. However, I'm noticing weird artifacting and red/green issues in my footage in Premiere Pro vs. the footage by itself (I have attached a screen shot). I have tried turning off Hardware Accelerated Decoding which helps *if* I re-import the footage but does not completely fix the problem (see example #2 attached).

 

My system specs (I have not updated to Monterey yet, but can if it would be helpful):

macOS Big Sur V.11.5.2

Processor: iMac (Retina, 27-inch, 2020)

Memory: 72GB 2667 MHz DDR4

Graphics: AMD Radeon Pro 5700 XT 16 GB

 

I am still running on Premiere Pro & After Effects 2021 because of the issues with dynamic link in the 2022 update.

 

Thanks so much!

 

Emma

TOPICS
Editing, Formats, Import, Performance

Views

54

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Nov 12, 2021 Nov 12, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Where the issues are specifically -- if you look at the lines of the shadows on the face & mannequin in PP/AE vs. the footage itself the shadows show up green and the highlights pink.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines