• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Having issues with audio when exporting multitracks from DaVinci (or anywhere)

New Here ,
Nov 21, 2022 Nov 21, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I'm getting mute audio tracks and duplicated mono (?) stereo tracks when exporting a synced sequence from DaVinci via .xml (or .aaf). Is this a bug? If I drop the audio files on Premiere, they play just fine (even on the same sequence) , but when I import them, like I just said, this is what I get:

issue.PNG

Doesn't matter if I delete the sequence and drop the files somewhere else, they stay like this. Any ideas?

 

TOPICS
Audio , Crash , Import

Views

25

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Nov 21, 2022 Nov 21, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Good question.

 

You're able to do an unlinked selection and delete the unwanted audio clips, right?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Nov 22, 2022 Nov 22, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Sorry about this, Bruno. Please give us more information: How do I write a bug?

Use the template to provide us with the correct info.

 

Thanks,
Kevin

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines