• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Help! If I add transition Iris Round the colours change in the transition!

New Here ,
Jan 17, 2023 Jan 17, 2023

Copy link to clipboard

Copied

When I add the video transition Iris Round (reverse) the colours somtimes change in an high saturation and brightness. This is only during the transition en like I said this accures sometimes. It looks like a glitch but when I export the video it is still in there. What can I do about this??

TOPICS
Editing , Error or problem , How to

Views

180

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jan 17, 2023 Jan 17, 2023

Copy link to clipboard

Copied

If you have an NVIDIA graphics card you may want to make sure that the "Studio" driver is installed.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 17, 2023 Jan 17, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for your reply, but I don't have an NVIDIA graphic card. I dont even know what that is😅 I just used videos I filmed with an Iphone 13 and put them on my laptop via Airdrop. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 18, 2023 Jan 18, 2023

Copy link to clipboard

Copied

This is what i mean. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jan 18, 2023 Jan 18, 2023

Copy link to clipboard

Copied

You've got a graphics issue there. In your Project settings, what is Mercury Acceleration set to?

 

Neil

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 18, 2023 Jan 18, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Help! This happens when I want to but an Iris Transition onto my video. 

Note: It happens sometimes, thats why I think it is some kind of glitch but when I export the video it is still there.

Can someone please help?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jan 18, 2023 Jan 18, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Does it still happen when changing to MPE software?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 18, 2023 Jan 18, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I was helped by Adobe itself and the matter was that my Premiere Pro preferences where wrong. So I installed Premiere Pro Beta and that one works fine! 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines