• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Image Disappears Upon Keyframe Addition in Adobe Premiere Pro

New Here ,
Jun 28, 2023 Jun 28, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I am working with the latest version of Adobe Premiere Pro on the latest version of Ventura on a MacBook Pro.

I am having trouble in my project sequences (tried this on multiple projects with various files). When I add a keyframe to do simple move on any image, it disappears from the timeline. By disappears, I mean the image can not be seen even though the file is still there in the timeline. As soon as I remove the keyframe, the image reappears.  Has anyone had this problem? 

TOPICS
Editing

Views

177

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jun 28, 2023 Jun 28, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 28, 2023 Jun 28, 2023

Copy link to clipboard

Copied

That did not work.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jun 28, 2023 Jun 28, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Cannot see where? Disappers from where?

Are these regualar motion keyframes or timeremapping?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 28, 2023 Jun 28, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Actually, I did a bit more work on my end. And I found that the proejcts I made at a certain time (might have been between updatges)... Only those projects are having a problem. If I create brand new projects now and use the same media it is not happening. So, I think I was able to fix it on my own. Thank you.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jun 28, 2023 Jun 28, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi @Michael30771176tmnu,

I read your note and I think I know what's going on. It's a bug that has just been fixed. It should be fixed in an upcoming release. Glad you were able to work around it. 

 

Thanks,
Kevin

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines