• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Importing new clips to existing sequence only gets audio track

New Here ,
Oct 10, 2022 Oct 10, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I want to import new clips to an existing sequence but when I try to add the new clips to the timeline I only get audio track, no video track. I see that the imported clips get a new sequence but I want to add them to the previous sequence.

Thanks

TOPICS
Import

Views

44

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Expert , Oct 10, 2022 Oct 10, 2022

That's because you don't have the Source targeting set for a video track.

 

Look at your sequence control header block, to the far left ... there's a blue block for A1 or whatever, where your audio track goes. But you DON'T have a blue block above for a video track to land.

 

So PrPro thinks you're telling it you want audio only.

 

Click a video block to turn it blue.

 

Neil

Likes

Translate

Translate
Community Expert ,
Oct 10, 2022 Oct 10, 2022

Copy link to clipboard

Copied

That's because you don't have the Source targeting set for a video track.

 

Look at your sequence control header block, to the far left ... there's a blue block for A1 or whatever, where your audio track goes. But you DON'T have a blue block above for a video track to land.

 

So PrPro thinks you're telling it you want audio only.

 

Click a video block to turn it blue.

 

Neil

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 10, 2022 Oct 10, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Thank you so much. That solved my issue perfectly.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 10, 2022 Oct 10, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 10, 2022 Oct 10, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I was on my table earlier, and didn't have my HUGE folder of demo images to drop on the reply that I do here on my beast in the studio. Thanks, Peru Bob!

 

Neil

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines