• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Invisible Audio/Music Tracks

New Here ,
Sep 16, 2020 Sep 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Brand new to Premiere Pro and learning by doing until now....

I was adding video to the timeline and wanted to add a music in an audio track so as I was browsing Adobe Stock and playing various tracks to determine which one would go with the particular scene I'm assuming that since I had Timeline Sync checked each song that I sampled was added to the timeline so when I play that particular section of video I now hear several songs playing at the same time.

 

I see no audio tracks to delete and I've deleted and re-added the video to no avail. How do I delete these hidden music files?

 

TIA to anyone that may be able to help!

TOPICS
Audio , Editing , How to

Views

2.5K

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

LEGEND , Sep 16, 2020 Sep 16, 2020

I've done that quite a bit, never had this.

 

I would dump the cache files immediately, relaunch Premiere.

 

Neil

Votes

Translate

Translate
Community Expert ,
Sep 16, 2020 Sep 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

did you try to trash the preferences?

no i don't think Timeline Sync is your culprit

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 05, 2022 Apr 05, 2022

Copy link to clipboard

Copied

tonos de llamada will be what I want to recommend to you about music and mobile ringtones

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 15, 2023 May 15, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

i think it might be a software bug and not a sync issue, tono de llamada should be what you need to restore your ringtone .

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Sep 16, 2020 Sep 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I've done that quite a bit, never had this.

 

I would dump the cache files immediately, relaunch Premiere.

 

Neil

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Sep 17, 2020 Sep 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thank you Neil, clearing the cache of unused media and restarting the app worked!

 

[Email garbage removed by mod]

Please do not quote the original message when replying by email, and turn off your signature block.

 

 

 

 

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Participant ,
Oct 01, 2020 Oct 01, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Yeah... I have this happen everytime I try to use this. It ghost plays in the background even if timeline sync is turned off, and even if a new track is in there or selected. It's really annoying and basically breaks it for me. I have to restart Premiere for it to go away. Seems a bit wonky to be honest.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Oct 01, 2020 Oct 01, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Sounds like your cache needs dumping.

 

Neil

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Participant ,
Oct 01, 2020 Oct 01, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I'll give it a try. I did not long ago but hopefully it helps. Thanks.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines