Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Issue to export Subclips

New Here ,
Sep 01, 2021 Sep 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I have a problem exporting some subclips for my bins.

I have imported an old file to do scene detection the I'd to export the single subclips in a folder. The problem is the final h264 file that is incorrect.

Correct file duration 00:17:10
Wrong file duration: 01:52:06

It is a black video with a clip at the end. The duration is wrong when I export to Media Composer. How can I fix it? See the attachments

Thanks for the advice, Pier

TOPICS
Editing, Error or problem, Export, Formats, How to

Views

58

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 2 Correct answers

Adobe Community Professional , Sep 01, 2021 Sep 01, 2021
No they are not the wrong duration. They are not real clips but SUB clips, but you are exporting from the wrong panel. Select ALL ( or at least 2) subclips in the Project window Right click > Export Media. You will get a different window for Export Settings. Set parameters and hit OK

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional , Sep 02, 2021 Sep 02, 2021
Do you get the same export settings window as shown in my screenshot.

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Sep 01, 2021 Sep 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

No they are not the wrong duration. They are not real clips but SUB clips, but you are exporting from the wrong panel.

Select ALL ( or at least 2) subclips in the Project window

Right click > Export Media.

You will get a different window for Export Settings.

Set parameters and hit OK

AnnBens_0-1630514288723.png

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Sep 02, 2021 Sep 02, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Ok, I have tried it the last 2 one subclip, but this is the result in the attachment 

 

Thanks for the advice

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Sep 02, 2021 Sep 02, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Do you get the same export settings window as shown in my screenshot.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines