Issue with Fuji XT4 media.

New Here ,
Oct 28, 2021 Oct 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Fuji tx4

4k 

24 Fps

MOV/H 265(Hevc) LPCM

 

Capture4.PNG

Capture cnb 1.PNG

Capture cnb 3.PNG

CaptureCNB 1.PNG

 

Mod notes: Created a new discussion to diagnose/troubleshoot this issue properly

  

TOPICS
Formats

Views

217

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Oct 28, 2021 Oct 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi CNB Marketing,

 

Sorry to hear about this. Please let us know if the media files are captured internally on Fuji XT4, or are they captured on any external recorder (like Atomos Ninja)? Also, let us know your system specs (OS, CPU, GPU & RAM).

 

Thanks,

Sumeet

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 05, 2021 Nov 05, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I uninstalled and reinstalled my video and sound driver that fixed the crumpet-looking playback. Now it has a bad leg on every playback mode, I did the three steps where suggested clear my cash ETC.

 

Device name LAPTOPMRKT-110
Full device name LAPTOPMRKT-110.countynationalbank.local
Processor Intel(R) Core(TM) i7-9750H CPU @ 2.60GHz 2.59 GHz
Installed RAM 32.0 GB (31.7 GB usable)
System type 64-bit operating system, x64-based processor
Pen and touch No pen or touch input is available for this display

Edition Windows 10 Pro
Version 21H1
Installed on ‎10/‎27/‎2020
OS build 19043.1288
Experience Windows Feature Experience Pack 120.2212.3920.0

NVidia FeForce GTX 1650

DR V472.12

Memory Bandwith 128.03GB/s

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jan 08, 2022 Jan 08, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi CNB Marketing,

 

We're sorry about the poor experience. We are aware of a similar issue, where the playback performance drops in the latest version of Premiere Pro. We have reported this issue to our product team & we will try our best to get it addressed as soon as possible. For the time being, you may either transcode these files to an edit-friendly codec like ProRes 422 or use the previous version of Premiere Pro (v15.4.1).

 

Thanks for your patience.
Sumeet

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Feb 12, 2022 Feb 12, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi CNB Marketing,

 

Would you mind trying our latest Beta release of Premiere Pro & checking if it's working properly? You may refer to this link to know more about the Creative Cloud beta program.

 

Thanks,

Sumeet

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Feb 12, 2022 Feb 12, 2022

Copy link to clipboard

Copied

On a side note:

Set Default Input in the Audio Hardware in the Preferences is set to No Input.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 14, 2022 Feb 14, 2022

Copy link to clipboard

Copied

It still has a one-two second delay. But it's better than it was. The video would not move, and the audio would go.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 14, 2022 Feb 14, 2022

Copy link to clipboard

Copied

It still has a one-two second delay. But it's better than it was. The video would not move, and the audio would go.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Apr 01, 2022 Apr 01, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi @CNB Marketing @Brad23159182i7nv ,

 

Sorry for this problem. We have fixed this in the latest beta builds and this is also on track to be available in normal builds. We will update you soon.

Meanwhile, you can download the latest Premiere Pro Beta build from Creative Cloud --> Beta apps --> Premiere Pro (Beta).
https://helpx.adobe.com/x-productkb/global/creative-cloud-public-beta.html

Please let us know how it goes in the beta build.

 

Thanks,
Mayjain

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines