• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Kein Bild im Programmfenster

Community Beginner ,
Dec 11, 2021 Dec 11, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hallo liebe Community,

 

ich habe das Problem, dass ich mein Projekt nicht mehr wiedergeben kann.

Sobald ich Premiere Pro CC (aktuellste Version auf MacBook Pro 2020 M1) starte und mein Projekt öffne, kann ich ohne Probleme durch die Timeline wandern und die Vorschau abspielen. Bald darauf erscheint der gelbe Hintergrund "Media pending" und schon kann ich die Vorschau nicht mehr verwenden.

Manchmal bleibt das Vorschaubild auch schwarz, kein Bild, kein Ton, kein Play ...

 

Ich habe schon ähnliche Fehlerbeschreibungen im Netz entdeckt, die auf Tondateien zurückzuführen waren, aber meine Suche blieb leider erfolglos ...

Ich hoffe sehr auf Tipps oder Lösungen – vielen Dank!!!


Beste Grüße

TOPICS
Error or problem

Views

419

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Beginner , Apr 24, 2024 Apr 24, 2024

to clean this: i checked the project for every single video and audio snippet and there was one (like 1.5 seconds) which seemed to be somehow damaged. aber deleting that one, everything works fine.

Votes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
Dec 11, 2021 Dec 11, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi Robert von Schartenau,

 

Sorry about the poor experience. Is this happening with any specific project or all the projects? Have you tried clearing the cache files & checked if it's working properly?

 

Thanks,

Sumeet

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Dec 11, 2021 Dec 11, 2021

Copy link to clipboard

Copied

cache cleared ...

since this is my latest project on my new computer, there are no others (but i will try tomorrow)

thank you

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Dec 11, 2021 Dec 11, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Delete the Media Cache and Media Cache files:
https://community.adobe.com/t5/premiere-pro/faq-how-to-clear-your-media-cache-in-30-seconds-in-premi...

If that doesn't work, try resetting the preferences:
https://community.adobe.com/t5/premiere-pro/faq-how-to-reset-trash-preferences-in-premiere-pro/td-p/...

If that doesn't work, try resetting the Workspaces:
Reset a workspace
Reset the current workspace to return to its original, saved layout of panels.
1. Do one of the following:
• Click the Workspace menu icon and select Reset to Saved Layout.
• Choose Window > Workspace > Reset to Saved Layout.
from here:
https://helpx.adobe.com/premiere-pro/using/workspaces.html

If that doesn't work, try Preferences > Audio Hardware and set Input to None.

If that doesn't work, try creating a new project and import the old one into it.


Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Dec 11, 2021 Dec 11, 2021

Copy link to clipboard

Copied

thank you!
unfortunately all of this doesn't work 😞

and to put a cherry on top: i cant quit the programm. i have to force quit ...

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Apr 24, 2024 Apr 24, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

to clean this: i checked the project for every single video and audio snippet and there was one (like 1.5 seconds) which seemed to be somehow damaged. aber deleting that one, everything works fine.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines