• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
2

Keyframes on adjustment layer don't work?

Community Beginner ,
Sep 26, 2023 Sep 26, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I'm using version 23.5.0 of Premiere and I'm on Windows 10.

 

I'm using an adjustment layer to add some effects over a bunch of different video clips. I want these effects to fade away, so I set up some keyframes to have the opacity of the adjustment layer go from 100% to 0%. But the effects aren't fading away, the opacity seems to be staying at 100%. It's like I haven't even added any keyframes at all!

 

I'm not sure how to fix this, so any help would be appreciated!

TOPICS
Effects and Titles , Error or problem

Views

119

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Sep 26, 2023 Sep 26, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Then try pressing Enter to render the timeline and turn the red line above the timeline to green.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Sep 26, 2023 Sep 26, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Oh, I already did that, it didn't change anything 😕

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Sep 27, 2023 Sep 27, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Make sure that your sequence settings match the media properties.

Try unchecking Composite in linear color in the sequence settings.
If that doesn't work, please post screenshots of your sequence, media properties, and Effects Control Panel.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Sep 27, 2023 Sep 27, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Which effects?

Delete AL and do the effects again on a new AL.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines