• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Lower half of video missing in premiere pro or black please halp me

New Here ,
Aug 21, 2022 Aug 21, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hello i am facing an issue in premiere pro is in my video the lower half of video is missing or became i don't know why this is happening even when i render it same problem is happened and also after exporting the half of video is not showing or black so i reset all preference in premiere and reset workspace but they still didn't work so i delete premiere pro and download again but they didn't work than i format my pc but still it didn't work i am tired to find and resolve this issue please help me 

I attached a image as you see please help me and resolve it fast 

TOPICS
Error or problem

Views

38

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Aug 22, 2022 Aug 22, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Please use the free MediaInfo and post a screenshot of the properties of your media in tree view:
https://mediaarea.net/en/MediaInfo

Many users are having issues with VFR. If the file is variable frame rate, use Handbrake to convert to constant frame rate:
https://handbrake.fr/downloads.php
Here is a tutorial:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=34&v=xlvxgVREX-Y

Shutter Encoder may also be used to convert to Constant Frame Rate:
https://www.shutterencoder.com/en/

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Aug 22, 2022 Aug 22, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Delete the Media Cache and Media Cache files:
https://community.adobe.com/t5/premiere-pro/faq-how-to-clear-your-media-cache-in-30-seconds-in-premi...


If that doesn't work, try Preferences > Audio Hardware and set Input to None.

If that doesn’t work, try updating or rolling back your graphics driver directly from the video card manufacturer’s site. If NVIDIA, do a clean installation of the latest Studio Driver (NOT the Game Driver)

If that doesn't work, try creating a new project and import the old one into it.

Also, please help us help you:
https://community.adobe.com/t5/premiere-pro/faq-what-information-should-i-provide-when-asking-a-ques...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines