• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

Lumetri Color flashing on video playback(and vice versa) when adjusting colours

New Here ,
Feb 12, 2023 Feb 12, 2023

Copy link to clipboard

Copied

This issue is a bit hard to explain.

 When I am doing colour grading on my timeline, if I just slightly move ant slider, curve or colour wheel, either the Lumetri Color tab flashes over the playback window, or the other way around, where the playback flashes on where the Lumetri Color window is supposed to be.

 

This is how it normally should look like

normal.PNG

 

 

Example of the Lumetri Color window flashing over the playback window(still image, imagine it repedately flashing as I am moving the curve around)

artifact_1.png

 

Vice versa, same kind of flashing

artifact_2.png

 

 

This is quite annoying as it makes colour grading very difficult. The changes in the vector scopes and waveforms are not reflected until I click off the setting modifier.

 

This did actually happen before on a previous install of Windows on my PC. Reinstalling the OS, it vanished, but it appeared again around the time updated my Nvidia drivers(Studio).

But removing it and reinstalling it, or even rolling back to the previous driver did nothing. I have also completely cleared the entire Common folder in AppData(except for ExportSettings) to no avail.

 

Slightly unrelated, but I have also noticed alot of ghosting when moving the playback marker around the timeline. Hard to see here but you can notice some ghosting of branches on my face.

artifact_3.png

Views

107

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Pinned Reply

Adobe Employee , Mar 19, 2024 Mar 19, 2024

Hi @Magnus Ferdin2360915571k5 ,

Thanks for the message. It's been a while since this bug was filed. Not much traction here for you, though. Sorry about that. Are you still having this issue? If yes, the team will need more info from you to reproduce the bug. Can you provide the information required here? How do I write a bug report?

 

I'll move your post to the Discussions board while we await your information.

 

Thanks,


Kevin

Votes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
Mar 19, 2024 Mar 19, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi @Magnus Ferdin2360915571k5 ,

Thanks for the message. It's been a while since this bug was filed. Not much traction here for you, though. Sorry about that. Are you still having this issue? If yes, the team will need more info from you to reproduce the bug. Can you provide the information required here? How do I write a bug report?

 

I'll move your post to the Discussions board while we await your information.

 

Thanks,


Kevin

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines