• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Media Encoder render is Trash

New Here ,
Mar 14, 2024 Mar 14, 2024

Copy link to clipboard

Copied

I have been having issues with anything I render in Media Encoder. I send the file to export form either premiere or After effects and it renders fully. but the product is horrible. (see images) 

The issue is I don't get any errors and the small viewer in encoder shows the render going on normal. When I go to the file to check the video it look like this.

The render is clean if I do it directly from Premiere or After Effects .

RE Issues.PNGGJ issue.PNG

TOPICS
Export

Views

94

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 14, 2024 Mar 14, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hi there!

Sorry about that. Which version of both applications are you using? Could you share a screenshot of the export settings? Do you have Nvidia GPU by change? If so, can you roll back to the previous version (Nvidia Studio driver 551.23) and see if that helps?

 

Let us know how it goes.

Thanks,

KR

 

 

Moved to discussions. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 19, 2024 Mar 19, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I don't know if the render setting would make a diference. It is even doing it for creating proxies and I can't really do much for those render settings. I'll definately try reversing the driver update. Still think it's weird I am able to render normally directly from Pr or Ae. I assume if it's the gfx card it would have the same issue. It must be an issue with how the software are communicting with media encoder. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines