• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Misbehaving project, is it windows?

Advocate ,
Aug 10, 2023 Aug 10, 2023

Copy link to clipboard

Copied

audio waveforms disappear or render incorrectly
thumbnails are greyed out, or slowly regenerate each time I enter a bin 

I have done the usual practices to appease the premiere gods. Cache, plugins cache, reboot, restart, disabled plugins, created a new project and imported this one into it.  This just after spending a couple of days editing the same footage in another project with no issues.  In the meantime, bloody windows updated.  

Anyone else having post updates problems?
this was the update:KB5029263

I'm on windows 11 22H2

TOPICS
Error or problem

Views

176

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Aug 11, 2023 Aug 11, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Try resetting the preferences:
https://community.adobe.com/t5/premiere-pro/faq-how-to-reset-trash-preferences-in-premiere-pro/td-p/...

If that doesn't work, try resetting the Workspaces:
Reset a workspace
Reset the current workspace to return to its original, saved layout of panels.
1. Do one of the following:
• Click the Workspace menu icon and select Reset to Saved Layout.
• Choose Window > Workspace > Reset to Saved Layout.
from here:
https://helpx.adobe.com/premiere-pro/using/workspaces.html

If that doesn't work, try Preferences > Audio Hardware and set Input to None.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Advocate ,
Aug 11, 2023 Aug 11, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

thank you, I must admit I didn't reset the prefs.  (but yes did the workspace stuff) And thanks for the audio hardware tip, that's a new one for me 🙂

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines