Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Missing the Object app.encoder [14.3.1, 15.0, 15.1, 15.2]

New Here ,
Nov 23, 2021 Nov 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

i wrote a Adobe Premiere extension and i have a big problem.

 

This object from ExtendScript "app.encoder" is null.
I have the Problem in the Following Version: 14.3.1, 15.0, 15.1 and 15.2.
At 15.4 and above the object ist fine and works.

What could be the problem?
Unfortunately, the customers who use the plug-in cannot simply update the Premiere version.

 

Is this a Premiere problem or am I doing something wrong?


My Setup: 
MacOS Monterey
Adobe CEP 9
Premiere Pro 14.3.1 to 15.2

defaultscf5haw3vgl6_0-1637661696588.png

 

TOPICS
Export, SDK

Views

26

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Nov 23, 2021 Nov 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Bizarre; you're the first to report that. 

Is Media Encoder also installed on those systems?

Also, on line 10, you're using QE DOM; why? You can get the in and out points of sequences from the public DOM, as well...

 

 

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines