• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

MP4 Clips Missing - New User

New Here ,
Jan 17, 2024 Jan 17, 2024

Copy link to clipboard

Copied

HI,

I'm brand new to Premiere Pro and just completed my first video.  This video included several mp4 clips of tape peeling (which I made in AE).  When I watch my video in Premiere Pro, the clips run perfectly, and the tape peels off the screen on cue.  However, after exporting the video, the tape peel element is missing altogether.  

Every other piece of B roll works fine and other than the tape peel missing, everything went well.

Can anyone advise why these tape peel clips might not be included in the final video?

Out of interest, the peel clips appear on a number of different video tracks, so it isn't like PP didn't export track V8 for some reason

Help is appreciated. Richard

TOPICS
Editing

Views

152

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

New Here , Jan 18, 2024 Jan 18, 2024

Hi Kevin. Thank you for taking the time to reply. After spending some time yesterday trying to work out what the issue might be, it seems I exported my first video in UHD. I tried exporting it again in HD and everything came out perfectly. 
As a new user, I have no doubt this can be chalked down to inexperience and I look forward to getting better over time. 
All the best. Richard. 

Votes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
Jan 18, 2024 Jan 18, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hi @RichardSummerfield,

I read your note. Rather strange. What format are the video clips? You may want to transcode them if they were shot on a mobile device. Can you also check the timeline and make sure that all the Toggle Track Output buttons (the eyeballs) enabled? Let us know.

 

Thanks,

Kevin

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 18, 2024 Jan 18, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi Kevin. Thank you for taking the time to reply. After spending some time yesterday trying to work out what the issue might be, it seems I exported my first video in UHD. I tried exporting it again in HD and everything came out perfectly. 
As a new user, I have no doubt this can be chalked down to inexperience and I look forward to getting better over time. 
All the best. Richard. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines