• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
2

Multiband Compressor won't keep saved settings

Community Beginner ,
Jul 03, 2018 Jul 03, 2018

Copy link to clipboard

Copied

So I created two audio presets with varying effects including multiband compressor. As I was editing a new project I realized all the adjustments made in multiband compressor were not saved when the presets were applied. I adjusted and continued. I then copied the newly adjusted effect and pasted it onto a string of audio clips and noticed the settings were again not saved. None of the levels or anything. The clips I had adjusted have the levels adjusted but if I copy/paste to another clip, it reverts to stage 1 and I have to adjust all over again. It's only with multiband compressor, not the other effects. What's going on here? I'm working in Version 12.1.1 (Build 10) Premiere Pro CC on a Mac version 10.13.5 High Sierra.

Views

671

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Participant ,
Nov 07, 2018 Nov 07, 2018

Copy link to clipboard

Copied

We have the same issue over and over again, specially when we open the project in different computers, or after the project no longer appears in the Recent ones list when launching Premiere. IT'S A MAJOR ISSUE, which forces us to export the audio with the Multiband Compressor effect in advance (that is, before the edit is final), in order not to lose all the work in subsequent edits.

Please help.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Dec 20, 2023 Dec 20, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I am having the exact same problem. I save my Multiband Compressor setting as a preset. But when I apply the preset to a new audio clip it reverts to the default setting.

 

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Dec 20, 2023 Dec 20, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I figured out that presets made on a stereo clip can not be applied to mono tracks of audio and vice-versa.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines