Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


no video only sound after importing

New Here ,
Sep 04, 2021 Sep 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi I imported a video from exploration panel to the panel at the bottom right, I cut it as I liked and then when I imported a second video only the sound would display. 

Please tell me what I did wrong and how to fix my problem.

 

Myriam

TOPICS
Editing, Error or problem, How to, Import

Views

29

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Sep 04, 2021 Sep 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

The most common user error is not source patching the track.
Solved by first opening clip in Source Monitor. Then drag/insert into timeline.

source patching.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Sep 06, 2021 Sep 06, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi Myriam,

 

We understand this is not ideal. In addition to the suggestion given by Ann, could you test the issue after cleaning media cache?

https://community.adobe.com/t5/premiere-pro-discussions/faq-how-to-clear-your-cache-in-premiere-pro-...

Let me know if it brings anu change.

 

Regards,

Shivangi

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines