• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

NO VIDEO while exporting

New Here ,
Feb 26, 2024 Feb 26, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hii, I'm using Adobe Premeire Pro 2021 version. While exporting my project, I'm only getting audio in the exported file but not the video with it.  How can I solve this problem ? 

TOPICS
Export

Views

206

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Beginner , Feb 27, 2024 Feb 27, 2024

There is a problem with the latest nvidia driver (551.61), I recommend you search the nvidia website for a previous driver and install it, I installed the one (551.23) which is from a month ago and it solved this problem

Votes

Translate

Translate
LEGEND ,
Feb 26, 2024 Feb 26, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Troubleshooting requires information or it's just wild guesses.

 

Drag a screengrab of your entire Export dialog directly into the text reply area. We need to see the settings, including the area to the right that shows Source and Export data.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 26, 2024 Feb 26, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Screenshot (188).pngScreenshot (189).pngScreenshot (190).pngScreenshot (192).png

 

Here is my demo project.

See if these screenshots help. I have tried software encoding and then my project exports perfectly with audio and video,but it takes too long to export. My laptop(HP Pavilion Gaming 15) has a Nvidia GTX 1650 4gb graphics card, so hardware encoding is definitely possible, but it isn't actually happening.  

I'm using Adobe Premiere Pro 2021 version and Adobe Media Encoder 2021 version as well.

The clips i have added are downloaded from mixkit.co website.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Feb 26, 2024 Feb 26, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Please post comp specs, Premiere version and build, MediaInfo info in Treeview on footage used, sequence settings and export settings.

https://mediaarea.net/en/MediaInfo

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Feb 27, 2024 Feb 27, 2024

Copy link to clipboard

Copied

There is a problem with the latest nvidia driver (551.61), I recommend you search the nvidia website for a previous driver and install it, I installed the one (551.23) which is from a month ago and it solved this problem

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 27, 2024 Feb 27, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

You are the savior my bro... Thanks a lot mate, now everything works perfectly fine after I degraded my NVIDIA driver to 551.52 version. Cheers !!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines