Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Premiere CC Plug Ins

Explorer ,
Jun 18, 2013 Jun 18, 2013

Copy link to clipboard

Copied

Hi, I have just updated to Premiere CC and am trying to re-add my plugins (Twixtor namely) but I cannt find where Premiere has its plugins located.  I can install them to After Effects no problem but Premiere does not have a Plug In folder in Applications>Adobe Premiere Pro CC > 

Im on mac by the way.

Any one got any idea?

TOPICS
How to

Views

79.1K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Employee , Jun 18, 2013 Jun 18, 2013
Looks like you're in the Users folder...Also, make sure you go all the way to:/Library/Application Support/Adobe/Common/Plug-ins/7.0/MediaCore/

Likes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
Jun 18, 2013 Jun 18, 2013

Copy link to clipboard

Copied

[Moved the discussion to Premiere Pro Forum]

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jun 18, 2013 Jun 18, 2013

Copy link to clipboard

Copied

/Library/Application Support/Adobe/Plug-Ins

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Jun 18, 2013 Jun 18, 2013

Copy link to clipboard

Copied

Thanks Reg, that location doesnt exist.  In Library/Application Support/Adobe there is no Plug In Folder, only a Premiere Pro folder which contains folders named "6.0" and 7.0" - there is no plug in folder in either.  Do I just create one?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jun 18, 2013 Jun 18, 2013

Copy link to clipboard

Copied

Sorry about that. It's early in the morning

/Library/Application Support/Adobe/Common/Plug-ins/7.0

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Jun 18, 2013 Jun 18, 2013

Copy link to clipboard

Copied

No problem - however that doesnt exist either!

http://i44.tinypic.com/2z8ztq8.jpg

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jun 18, 2013 Jun 18, 2013

Copy link to clipboard

Copied

Looks like you're in the Users folder...

Also, make sure you go all the way to:

/Library/Application Support/Adobe/Common/Plug-ins/7.0/MediaCore/

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Jun 18, 2013 Jun 18, 2013

Copy link to clipboard

Copied

Perfect, thanks Zac!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 22, 2014 Apr 22, 2014

Copy link to clipboard

Copied

Guys I have the same problem and don't understand where is that plugins folder. I see only Media Cache, Media Cache Files and Red folders. PLEASE help!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 19, 2014 Oct 19, 2014

Copy link to clipboard

Copied

If there is nothing in the folder you are probably in USERS too. In finder if you look at the root of the folder structure it should be MAC HD / library etc - if yours has USERS (like you can see in the guys picture above) you're in the wrong place. Click on Mac HD and then go into library etc. Good luck!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Aug 28, 2021 Aug 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

where does this "library" exist?  My plug in is not showing in premiere anywhere.

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jan 10, 2016 Jan 10, 2016

Copy link to clipboard

Copied

I had to manually make a 7.0 folder then the MediaCore folder. Copied and pasted the plugins there. It worked for me.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines