PREMIERE MOGRTS RED IN MEDIA ENCODER

Community Beginner ,
Jun 23, 2022 Jun 23, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hey guys, can you help me out, it's been a while since it happened and at first I tought it was a version problem.

But there are some graphics in Premiere Pro that when I export in Media Encoder, it shifts color to red.

Sometimes I didn't even mind, but I've been editing videos for the same day and I can't wait 2 hours to render in Premiere bc the first time went wrong

1.png

2.png

  

TOPICS
Crash , Effects and Titles , Error or problem , Export , Hardware or GPU , How to

Views

46

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 23, 2022 Jun 23, 2022

Copy link to clipboard

Copied

If you import the exported file into Premiere Pro, does it look OK there?

How are you viewing the exported file?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jun 23, 2022 Jun 23, 2022

Copy link to clipboard

Copied

The first image is in premiere, if i export on premiere is ok, but if i try to export on media encoder i goes red

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 23, 2022 Jun 23, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Try turning off Hardware encoding in the Video tab of the export settings.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jun 23, 2022 Jun 23, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I'm gonna try it here, but why does it happen? Does Adobe know about it? Cause if changing to software encoding is the solution, it's a bad one, once it took nearly 10min to render 10s of this same video and the whole sequence took around 30min in hardware exp

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jun 23, 2022 Jun 23, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

nope, didnt work

3.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines