• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

Premiere Pro 15.4.3 - Create Proxy function not working properly

New Here ,
Mar 23, 2023 Mar 23, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I'm working on a TV show and am using an approved Premiere version (15.4.3) as well as the same version of Media Encoder. I'm on a 2013 Mac Pro OS 12.6.3. Things have been working perfectly up until the other week when this problem has begun; I have not changed anything in my workflow nor have I updated any programs or OS.

 

When I select my footage and "Create Proxies" I'll select the preset I want to use and my destination, but when I hit "OK" it will take up to several minutes to send to Media Encoder. And then finally when the clips do show up, some of them (typically the longest clips) have different presets selected compared to what I chose in Premiere. When Media Encoder begins transcoding, the ones with the different presets will fail and give me an error. If I try to change the preset within Media Encoder to my preset, it still gives me an error.

 

This has been very frustrating and after much searching I haven't found anyone that has dealt with a similar issue. I've re-started my programs, my computer, re-installed Premiere and Media Encoder, but ultimately nothing has helped aside from trying again and again until for no discernable reason it suddenly works. I've repeated this process for several batches of footage now and any help would be greatly appreciated!

TOPICS
Error or problem

Views

111

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
May 13, 2024 May 13, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hello @AE2023,

Thanks for the message. It’s been a long time since you filed this bug, and I apologize for the lack of a response. Unfortunately, bugs will not be fixed in legacy versions of Premiere Pro.

 

I'll move your post to the Discussions board for troubleshooting.

 

Thanks,


Kevin

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines