• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

Premiere Pro 23.2 DNxHD HQX Export results in artefacts 8-bit (DaVinci)

Community Beginner ,
Feb 20, 2023 Feb 20, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Dear Community,

 

when I export my edit in 1080p 25 (DNxHD HQX 10-Bit Codec) as an MXF. I usually can use that master file instead of the original files with an .xml to grade in Davinci. Now sometimes before I occasionally get an 8-Bit export which results in artefacts in the image while grading. The solution was to export it a couple of times in Premiere Pro until it worked somehow.

 

But recently I can't get it working anymore. Please help!

TOPICS
Export

Views

181

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Pinned Reply

Adobe Employee , Apr 25, 2024 Apr 25, 2024

Hello @Pretzelsalter,

Thanks for the message. It’s been a long time since you filed this bug, and I apologize for the lack of a response. Are you still having this issue? If so, the team will need more information from you to reproduce the bug. Can you provide the information required here? How do I write a bug report?

 

I'll move your post to the Discussions board while we await your information.

 

Thanks,


Kevin

Votes

Translate

Translate
Community Beginner ,
Feb 20, 2023 Feb 20, 2023

Copy link to clipboard

Copied

The source footage is 10-bit of course. When I drag them into the Davinci timeline the artifacts don't appear with the same grade applied.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Apr 25, 2024 Apr 25, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hello @Pretzelsalter,

Thanks for the message. It’s been a long time since you filed this bug, and I apologize for the lack of a response. Are you still having this issue? If so, the team will need more information from you to reproduce the bug. Can you provide the information required here? How do I write a bug report?

 

I'll move your post to the Discussions board while we await your information.

 

Thanks,


Kevin

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines