• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

Problème pour le déplacement sur mon rendu de vidéo

Community Beginner ,
Apr 05, 2024 Apr 05, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Bonjour, premiere fois que j'utilise ce forum.

En faite j'ai un probleme, c'est que depuis longtemps du jour au lendemain, Premiere pro me rend la tache difficile en étant saccadé.

Quand j'essaye de déplacer une séquence avec mon curseur, pas quand je lit la vidéo mais bien quand je la déplace moi même, ce qui me rend moins précis.

Par exemple j'essaye de trouver une bonne position pour mon image mais je dois la faire bouger petit à petit pour avoir un idée de où elle va (pareille pour les échelles de l'image).

Pareille pour les masques, quand j'essaye de déplacer un sommets ou courber une lignes, là aussi je doit aller doucement et lacher petit à petit.

En faite, tous ce qui touche aux option d'effet est saccadé quand je le manipule.

Merci de m'aider

Quelqu'un (je crois)

TOPICS
Hardware or GPU , Performance , User interface or workspaces

Views

165

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Apr 05, 2024 Apr 05, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hi @stanislav27320508tr1q,

Sorry for the issue. Can you provide some details about your case? https://community.adobe.com/t5/premiere-pro-discussions/faq-what-information-should-i-provide-when-a... I hope we can help you,

 

Thanks,
Kevin

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Apr 05, 2024 Apr 05, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Delete the Media Cache and Media Cache files:
https://community.adobe.com/t5/premiere-pro/faq-how-to-clear-your-media-cache-in-30-seconds-in-premi...

If that doesn't work, try resetting the preferences:
https://community.adobe.com/t5/premiere-pro/faq-how-to-reset-trash-preferences-in-premiere-pro/td-p/...

If that doesn't work, try resetting the Workspaces:
Reset a workspace
Reset the current workspace to return to its original, saved layout of panels.
1. Do one of the following:
• Click the Workspace menu icon and select Reset to Saved Layout.
• Choose Window > Workspace > Reset to Saved Layout.
from here:
https://helpx.adobe.com/premiere-pro/using/workspaces.html

If that doesn't work, try Preferences > Audio Hardware and set Input to None.

If that doesn’t work, try updating or rolling back your graphics driver directly from the video card manufacturer’s site. If NVIDIA, do a clean installation of the latest Studio Driver (NOT the Game Driver).

If that doesn't work, try creating a new project and import the old one into it.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Apr 06, 2024 Apr 06, 2024

Copy link to clipboard

Copied

None of this worked.

I don't think this is lag, because each time it is precisely the same characteristic of the problem

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Apr 06, 2024 Apr 06, 2024

Copy link to clipboard

Copied

What are the complete computer specs, including hard drives (how many, what kind, what is on each, what capacity, and how full)?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Apr 06, 2024 Apr 06, 2024

Copy link to clipboard

Copied

16go of ram, 10go assigned to adobe, geforce rtx 3060 laptop gpu, 2 hard drive, one of 450 go (400 used) and another of 2to (something like 800go used), windows 11, amd ryzen.. 

Need more informations ?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Apr 06, 2024 Apr 06, 2024

Copy link to clipboard

Copied

quote

one of 450 go (400 used)


By @stanislav27320508tr1q

 

That could be a contributing factor.

Are they SSDs?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Apr 08, 2024 Apr 08, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Yes, both are ssd, here is some video if that can help you

quote
quote

one of 450 go (400 used)


By @stanislav27320508tr1q

 

That could be a contributing factor.

Are they SSDs?


By @Peru Bob

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Apr 08, 2024 Apr 08, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Try creating more free space on the 450 GB drive.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines