Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Problema con línea del tiempo - arrastrar clips

New Here ,
Jun 10, 2021 Jun 10, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hola! Tengo una pc nueva y he instalado Premiere 2021. Cuando arrastro clips en la línea del tiempo, no se arrastran los clips. O sea, lo hacen pero no de manera visual. La animación del clip moviéndose no aparece y simplemente me sale el cursor y el tiempo que se está moviendo cada clip. Esto es muy fastidioso porque no me deja pre-visualizar a qué parte exactamente de la timeline estoy moviendo el clip, sino hasta que ya está movida. Adjunto video, en caso de que no se entienda la explicación. 

 

Por favor, ayuda con este error. No sé ni cómo googlearlo! jaja! 

TOPICS
Error or problem

Views

273

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Employee , Jun 10, 2021 Jun 10, 2021
Sorry, Juan. It's a bug. Sorry about that. It has to do with audio waveforms. If you remove any audio from nested sequences, that seems to help. If that does not work or is not feasible, let me know. I'll search for another workaround. Thanks, Kevin

Likes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
Jun 10, 2021 Jun 10, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Sorry, Juan.

It's a bug. Sorry about that. It has to do with audio waveforms. If you remove any audio from nested sequences, that seems to help. If that does not work or is not feasible, let me know. I'll search for another workaround.

Thanks,
Kevin

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 15, 2021 Jun 15, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thanks, man. Very helpful. I removed the audio waveforms from the nested sequence and it worked. Do you know when this bug will be fixed?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines