"Erreur de prévisualisation" et impossible de faire le rendu des effets

New Here ,
Jul 05, 2022 Jul 05, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Bonjour à tous,

 

Quand je veux faire le rendu des effets - pour la fluidité de la lecture - voilà l'écran qui s'affiche (PJ).

 

L'export au final se passe bien mais comment régler ce problème ?

 

Merci beaucoup.

TOPICS
Error or problem

Views

70

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jul 05, 2022 Jul 05, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Change preview codec from avi to i frame mpeg only or Prores.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jul 06, 2022 Jul 06, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Bonjour et merci pour votre réponse.

Où trouver ce "preview codec ?"

 

Je viens de changer ça, c'est plus rapide : 

Under the Video Rendering and Playback section, select the Renderer as Mercury Playback Engine GPU Acceleration or Mercury Playback Engine Software Only

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jul 06, 2022 Jul 06, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Yes but now you have no dedicated gpu.

Preview codec is found in the Sequence Settings.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jul 06, 2022 Jul 06, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Good morning,

 

I changed the codec, perfect, thanks a lot.

I changed the GPU thing again. My english isn't good enough to understand "you have no dedicated gpu." if you're ok to tell me more so I can understand ?

 

Please could you help on this too :

- When I create a new sequence, the 1st gets empty... If I want to make a teaser with the same files do I have to create a new project ?

- I don't have anything in "affichage", only "resolution (full)". How can I get the "règles" ?

 

1st time I ask for help, so glad...

 

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jul 07, 2022 Jul 07, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

CUDA, OpenCL, Mercury Playback Engine, and Adobe Premiere Pro | Adobe Blog

 

If you have a different question: make a new thread.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines