• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
2

re opened an old project and sound is not showing up

Community Beginner ,
Feb 19, 2024 Feb 19, 2024

Copy link to clipboard

Copied

hello everyone..i am lost...and mad

thats 2 in a row...i reopened an old project and the sound is gone...the track is still there but the wave form is flat and no sound is coming out

if anyone can help me on this i would really appreciate

TOPICS
Audio , Editing , Error or problem , How to

Views

132

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Feb 19, 2024 Feb 19, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Make sure Default Input in the Audio Hardware in the Preferences is set to No Input.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Feb 19, 2024 Feb 19, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

If the solution offered by Ann Bens doesn't work, try Sequence > Render audio

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines