Recurso de texto para legendas não funciona

New Here ,
Apr 13, 2022 Apr 13, 2022

Copy link to clipboard

Copied

após a ultima atualização do Premiere, no meu mac, o recurso de legendas parou de funcionar.. ele fica carregando eternamente as transcrições, mas não faz o texto. Ele fica rodando o icone de carregar, como se estivesse fazendo uma longa transcrição, mas é apenas um vídeo para o stories.

TOPICS
Crash

Views

49

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 13, 2022 Apr 13, 2022

Copy link to clipboard

Copied

This update occured ... when? Yesterday, a couple months ago? Not very useful. Which version of PrPro are you running, the full number shown in the Creative Cloud app with numbers & dots.

 

Neil

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Apr 13, 2022 Apr 13, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi there!

Sorry about the trouble. Do you have any VPN connection?

Thanks,

Kartika 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines