• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

Red banner gpu acceleration required

New Here ,
Mar 21, 2024 Mar 21, 2024

Copy link to clipboard

Copied

When i use effect luminance, red banner with" accceleration gpu is required" appear, but in the preferences, the acceleration cuda is selectionned, drivers are all good, my stuff is: i7 12700kf, 4060ti 8govram, 32go ram. before i was on 1650 with 8go ram in adobe pp 2019, and i've never had this red banner, now with a better stuff and the latest version of premiere pro, it doesn't works??? help me please i've had enough

Views

126

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Employee , Mar 21, 2024 Mar 21, 2024

Votes

Translate

Translate
LEGEND ,
Mar 21, 2024 Mar 21, 2024

Copy link to clipboard

Copied

That often indicates a processing order issue. Especially if you have a VR effect applied.

 

Try nesting the clip, then applying the effect.

 

And sorry to say, but those KF Intel CPUs? They don't have the "integrated graphics" inside them ... and that's the part that does H.264/5 "long-GOP" hardware decoding. Just for your information ...

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 21, 2024 Mar 21, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines