Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Red Giant Transitions not Rendering with GPU Acceleration

New Here ,
Jul 28, 2021 Jul 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

We have been using Red Giant filters and transitions in Premiere Pro on various projects for over a year and last month (June 2021) started having issues.  We reported the issues to Maxon and they cannot reproduce the issues so we are turning to this community to see if anyone has a suggestions.  We use Premiere Pro CC and work on a purpose built PC with an AMD Ryzen 9 3900X processor and a Radeon RX580 GPU.  In June, there were several software updates to Windows, AMD hardare, Red Giant, and Premiere Pro.  After those updates, all the RG transtions we use (Camera shake, Swish Pan, Exposure Blur, ...) stopped resndering.  We get a "Low level exception error" and the display just shows static lines (on the transtion only).  When we turn off GPU acceleration, we can get things to export somtimes but often the export also fails.  We have continually run udates on software and hardware but after a month the problem sitll perists.  We didn't change any settings on the hardware but we beleive the June updates must have caused the issues.  Is anyone else having these issues?  Does anyone have a suggestion on how to resolve this mess?  

TOPICS
Crash, Error or problem, Hardware or GPU

Views

49

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jul 28, 2021 Jul 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Try rolling back he graphics driver.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines