Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Slip tool not working properly

New Here ,
Sep 08, 2021 Sep 08, 2021

Copy link to clipboard

Copied

So lately I've been experiencing some issues with the slip (also trim and slide) tool. 

When scrubbing or trimming, the thumnails in the preview window flicker. It has become completely useless and very annoying to work with. (Check attached video to see what I'm talking about.)

 

I know some are experiencing this same issue, but I have not read or heard about a solution to solve this. Am I missing somethoing or is this an issue Adobe is working on? 

 

Imac 3,6 GHz 10-Core Intel Core i9, 2020

40 GB 2667 MHz DDR4

AMD Radeon Pro 5700 XT 16 GB

MacOS Big Sur 11.3

 

Premiere Pro 15.1.0 (build 48)

Working with RED R3D Raw Files

Resolution: 6144x3240 (in 1920x1080 sequence)  FrameRate Num: 25

 

Thanks!

 

TOPICS
Editing, Error or problem, User interface or workspaces

Views

25

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Sep 08, 2021 Sep 08, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Sep 08, 2021 Sep 08, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Try UNCHECKING this option in your timeline.

view.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines