Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Some clips won't respond to effects?

New Here ,
Nov 12, 2021 Nov 12, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

 

I have an adjustment layer stretched across my whole edit in the timeline, but one clip in particular won't respond to the effects applied to the adjustment layer OR effects applied directly to the clip.  

 

All clips are from the same SD card, camera, and scene that I'm trying to edit. Any idea what could be wrong, here? Thanks! 

TOPICS
Effects and Titles, Error or problem

Views

25

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

New Here , Nov 12, 2021 Nov 12, 2021
Please disregard. I figured it out ... Didn't realize I had a duplicate of the video on top of the adjustment layer, at the way top of the timeline. 臘‍:female_sign:

Likes

Translate

Translate
New Here ,
Nov 12, 2021 Nov 12, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Please disregard. I figured it out ... Didn't realize I had a duplicate of the video on top of the adjustment layer, at the way top of the timeline. 🤦🏻‍:female_sign:

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines