Source panel loses CTI/Playhead

Community Beginner ,
Sep 09, 2021 Sep 09, 2021

Copy link to clipboard

Copied

A recurring issue...in the Source Panel, the video portion of this panel frequently expands to cover the CTI/Playhead.  Without access to the Playhead, I can't set In and Out points.  I'm not able to tweak it back into the correct layout.playhead.jpg

 

Typically this happens with larger videos.  Generally exiting the application and restarting it fixes this, but it's beginning to be a bother.

 

Has anyone else seen this and do you know how to fix it?

TOPICS
Error or problem, User interface or workspaces

Views

52

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Community Professional , Sep 10, 2021 Sep 10, 2021
Has anyone else seen this and do you know how to fix it? By @defaultde0wo003l4kr
Close the panel and re-open it should solve the issue.

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Sep 09, 2021 Sep 09, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Grab the lower portion of that panel and drag down to expand the panel. I'm guessing you are using a very low resolution monitor.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Sep 09, 2021 Sep 09, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi Jeff.  Thanks for the lightning-fast response, but alas, here's the result.  Larger panel, still no playhead.  I'm using a 40" Vizio HD TV as my monitor.  If you have any other suggestions, I'd be very thankful.

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Sep 09, 2021 Sep 09, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Does resetting the workspace fix it?

 

Neil

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Sep 10, 2021 Sep 10, 2021

Copy link to clipboard

Copied

If resetting the workspace doesn't help, are you on a PC, and if so, do you have Windows Display Scaling turned on?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Sep 28, 2021 Sep 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thanks Averdahl.  This worked like a champ.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Sep 10, 2021 Sep 10, 2021

Copy link to clipboard

Copied

quote

Has anyone else seen this and do you know how to fix it?


By @defaultde0wo003l4kr

 

Close the panel and re-open it should solve the issue.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines