Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Static (white noise) after exporting in Premiere

Community Beginner ,
Jul 01, 2021 Jul 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hey guys,

 

I've been working on this short film for quite awhile now and I'm having some audio issues that I have never seen before. At instances some audio files simply stop playing after working normally the day before (I decided to just delete them and import again, which would be faster) but in other instances the audio seems fine in the timeline but after I export it this TERRIBLE white noise appears in a few locations, sort of like some sound files are corrupted. This only happens with the SFX files, not music or voice over. The SFX files I downloaded using my subscription on Envato. 

Can anybody please help me out with that. It's driving me insane. 

 

Cheers

TOPICS
Audio, Editing, Error or problem, Export

Views

81

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jul 01, 2021 Jul 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

You could highlight the sound files that are acting up in the bin or project panel and right click replace footage and direct them to the original files.

Hopefully re-importing them will fix the problem. This will also replace them, with adjustments,  in your timeline.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jul 01, 2021 Jul 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I've started doing that and exported a small portion of the film but the hissing persists at parts. Some files the noise isn't even throughout the whole thing. It does a little at the beginning, effect goes normally, and then again the noise. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jul 01, 2021 Jul 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

You may want to contact Envato support to see if others are having the same issue.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jul 19, 2021 Jul 19, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi everyone,

 

I am sorry to say I've been struggling with the noise in Adobe Rush for some time. The sound on my videos is fine if I play them in the media player, but in rush, once I import and start editing on my PC, the sound is distorted and becomes unbearable in some video cuts, from one second to the next, within the same sequence. Could you please let me know if there's a solution to the problem? It seems this is a recurrent issue. 

Thank you very much for your time!

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines