• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Volume slides changing automatically in Audio Track Mixer

Community Beginner ,
Jun 22, 2023 Jun 22, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I have 3+ audio tracks in my Audio track mixer. However, when trying to adjust the volume on any given one either via the slide or inputting a volume number, it just slides right back up to where it was prior to adjusting it. Is there something toggled on that is causing this? Thanks

TOPICS
Audio , Editing , Error or problem

Views

281

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jun 22, 2023 Jun 22, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hi @sarah262122157gqr,

I read your note. It appears you are having trouble with keyframe automation for audio. Can you review the Help doc and let me know if it is still operating strangely? https://helpx.adobe.com/premiere-pro/using/recording-audio-mixes.html I hope the docs help shed some light on the problem. Hope the community can help. Sorry for the frustration.

 

Thanks,
Ke

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jun 23, 2023 Jun 23, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hey Kevin, 

I've attached a video of what's happening. I started by normalizing all my audio peaks to -6 dB. Then I when into the track mixer to adjust the volume on each audio track. As you can see the volume slider is all over the place without me even touching anything. I tried to remove all the audio attributes from the clip which didn't work, and further, when going back into the clip all the audio attributes i just remove had seemingly returned. Let me know if you have any ideas on what is going on here. Thanks! 

 

https://youtu.be/7TlQqd-g36s

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jun 26, 2023 Jun 26, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hmm. The video is no longer there, @sarah262122157gqr - Any way you can upload again?

 

Thanks,
Kevin

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Jun 22, 2023 Jun 22, 2023

Copy link to clipboard

Copied

In the Help docs Kevin posted, pay attention to the track Modes ... read/write/touch things.

 

That's often what is the issue here.

 

Also, are you adjusting while playing or while paused?

 

Neil

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines